Resultaten voor eettafels

eettafels
Innovatieve en functionele, in hoogte verstelbare eettafels.
De vorm van de Skovby-eettafel SM30 toont aan hoe de samenwerking tussen Skovby en LINAK kan werken en hoe actuatortechnologie en ontwerp kunnen samenkomen om het gebruik van de eettafel uit te breiden en in te passen in de functie van het keuken/eetgebied als een ontmoetingspunt in het woonhuis.
Teak eettafel teakhouten eettafels landelijke moderne stijl TEAK2.
Tevens is deze landelijke eettafel ook mooi bij een modern of industrieel interieur. De massieve constructie van de houten eettafel geeft warmte en oogt bovendien exclusief. Moderne eettafel teak. Een moderne eettafel wordt dikwijls uitgevoerd in glad onbehandeld teak. Het gladde teakhout oogt modern en versterkt daardoor het strakke uiterlijk van de tafel.
EETTAFELS LETT. account icon. arrow-left-long icon. arrow-left icon. arrow-right-long icon. arrow-right icon. bag-outline icon. bag icon. cart-outline icon. cart icon. comment. chevron-left icon. chevron-right icon. cross-circle icon. cross icon. expand-l
Lange Jan eettafel rond uitschuifbaar WOOOD. Lange Jan eettafel recht uitschuifbaar WOOOD. Disc eettafel Ø120 eik WOOOD. Eettafel James 200x90 WOOOD. Eettafel 160x90 hout. Eettafel Rond Wit/Hout. Ronde Tafel Spinner Perfecta. Eettafel Donker-Wit 200x100. Eettafel Donker-Zwart 200x100. Eettafel Donker-Wit 150x90.
Esstische Entdecken Sie die gesamte Kollektion! Goossens.
Combinatietips: Vind de perfecte stoel bij je eettafel. Een mooie eettafel vraagt om bijpassende stoelen. En die vind je uiteraard bij ons. We hebben meer dan 900 verschillende eetkamerstoelen! Er zit dus altijd wel een design tussen die je mooi vindt én matcht bij jouw gloednieuwe eettafel.
luxe eettafels kopen Voordelig en ruim aanbod bij Miltonhouse.
De eettafels zijn in meerdere formaten en ook kleuren beschikbaar. Naast vierkante design eetkamertafels hebben we ook nog een aantal ronde/ovalen modellen. Een vierkante tafels staat vaak praktischer in de ruimte, maar met een ronde tafel heeft u makkelijker oogcontact met elkaar. Wij leveren de design eetkamertafel gratis bij u thuis op een moment dat het u uit komt.
Een eettafel kopen: waar moet je op letten? woonmooi.
En bij relatief hoge stoelen heb je natuurlijk een hogere tafel nodig, anders zit het blad tegen de benen van jouw gasten. Rond of rechthoekig? Hoewel rechthoekige eettafels de populairste keuze blijven, zijn er toch heel wat mensen die een rond model verkiezen.
Eettafels IKEA.
Een flexibele eettafel voor al je behoeften. Een eettafel dient niet alleen voor maaltijden; het is een ideale plek om gezellig bij te praten met een kopje koffie, om te spelen of te werken. Probeer een uitschuifbare tafel die meegroeit met je gezelschap, zonder ruimte in beslag te nemen als dat niet nodig is.
Unieke Eettafels Ook op maat gemaakt Robuuste Tafels.
Of u nu een landelijke inrichting heeft, of juist op zoek bent naar een moderne eettafel of een stoere eettafel: wij hebben het allemaal! Bekijk ook eens onze andere tafels of onze leren eetkamerstoelen om het plaatje compleet te maken.
Eettafels Bestel online in onze webshop home24.
De eettafel is de plek waar iedereen zich verzamelt, waar tijd wordt gemaakt om te horen hoe de dag is verlopen, waar je samen bent. De eettafel is de uitgelezen plek voor samenzijn met je partner of kinderen, maar daar houdt het niet op.

Contacteer ons