Meer resultaten voor onderstel

onderstel
onderstel English translation Linguee.
Op gezette tijden van 4 8 weken al naar gelang de afdeling en de verontreiniging van de bedden moet een grondige reiniging van het bed worden voorgenomen, en wel inclu si e f onderstel v a n de hefkolommen, opbergmogelijkheden, accessoirehouders, wielen en accessoires.
Tafel onderstel stalen onderstellen industrieel stalen onderstel.
Extra informatie: voor bijna elk type tafel onderstel is een bijpassende set bank onderstel mee te bestellen. Bij een eikenvloer: wordt de stalenpoot op een eikenvloer geplaatst dan dient er extra aandacht gegeven te worden aan een beschermingslaag onder de stalenpoot.
ONDERSTEL Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
expand_more Meer Nederlands-woordenboeken. onderstel" vertalen Engels. onderstel" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Vertalingen en voorbeelden. NL onderstel het. onderstel ook: chassis. onderstel ook: voetstuk, pedestal, piëdestal. onderstel ook: landingsgestel, onderwagen. Meer bij bab.la. Meer in het Engels Nederlands woordenboek.
onderstel WikiWoordenboek.
eerste persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van onderstellen. gebiedende wijs van onderstellen. bij inversie tweede persoon enkelvoud tegenwoordige tijd van onderstellen. Het woord onderstel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd onderstel" herkend door.:
Metabo Onderstel kopen? Snelle levering Fixami.be.
Metabo TSU Onderstel voor TS 254 M 629003000. Onderstel van Metabo kopen. Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Metabo Onderstel. Bestelt u uw Metabo Onderstel vóór 2259: uur dan wordt deze de volgende dag al bij u bezorgd, behalve op zondag.
Onderstel Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Onderstel of met Onderstel in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Onderstel inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Onderstel en verwijzingen daarnaartoe.
bol.com vidaXL Opvouwbare gegalvaniseerde zaagbok.
Afbeelding 1 van 4. Dit stevige onderstel voor de werkbank is ideaal voor houtbewerking. Het onderstel heeft een capaciteit tot 100kg. De poten van het onderstel hebben anti-slip noppen zodat de werkbank niet kan verschuiven. Door het sterke en stabiele staal is de werkbank praktisch en betrouwbaar.
Synoniemen van onderstel; ander woord voor onderstel synoniemen.net.
drager, houvast, leuning, ondersteuning, onderstel, onderwerk, schoor, schraag, steunder, steunpilaar, steunpunt, steunsel, stut, versteviging voet zn.: onderstel, sokkel, voetstuk standaard zn.: woordverbanden van onderstel grafisch weergegeven. in Charivarius Een Ander Woord 1945.: kruishout, draagezel, stelling, onderstel, schoor, steun. bij andere sites.:

Contacteer ons